Anlık Bildirim

iPhone 14 etkinliği öncesi, Apple Watch satışları hızlandı

iPhone 14 etkinliğine sayılı günler kala, Apple Watch satışları arttı. Apple Watch Series 7 ve Apple Watch SE stokları hızla düşüyor.                            

Apple Watch Series 7 stok

Apple’ın 7 Eylül’de gerçekleşecek Far Out etkinliğinde gözler iPhone 14 serisine çevrilecek. Aynı etkinlikte yeni Apple Watch modellerinin de tanıtılması bekleniyor. Etkinliğe az zaman kala, Apple Watch Series 7 satışları hızlandı, stoklar hızla azalıyor.

Apple Watch 7 ve SE stokları tükeniyor

Apple Online Store'a baktığımızda, Apple Watch Series 7 modellerininin çoğu teslimat için uygun görünmüyor. Yalnızca birkaç model ve saat kayışı satın alınabiliyor. Apple Watch 7’ye ek olarak, Watch SE’nin de çeşitli modelleri ne online ne de mağazadan satın alınamıyor. Kasa boyutu, malzemesi ve saat kayışına göre birkaç Apple Watch modeli satışta gözüküyor.

Yeni Apple Watch modelleri 7 Eylül'de tanıtılacak

Apple’ın önümüzdeki hafta gerçekleşecek sonbahar etkinliğinde iPhone 14 ile birlikte üç Apple Watch modeli (Apple Watch Series 8, Apple Watch SE ve Apple Watch Pro) görmeyi bekliyoruz.

Apple Watch Series 8’in Watch 7’ye benzer tasarım, daha iyi pil ömrü, yeni vücut ısısı sensörü ve S8 çipi ile gelmesi bekleniyor. Apple Watch Pro, daha büyük kasa boyutuna sahip olmakla birlikte, çok daha dayanıklı yapıda olacak. Bu model, sporcular ve sporla ilgilenenlere yönelik olacak. Apple Watch SE 2’nin en uygun fiyatlı model olması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim