Anlık Bildirim

Audi kendi şarj istasyonunu tasarlıyor: Bu yıl pilot uygulaması yapılacak

Araç üreticisi Audi, gelecekte sahip olacağı elektrikli araç yelpazesi için önemli gördüğü bir konuya yoğunlaşıyor. Şirket, kendi şarj istasyonu ile uygun fiyatlı ve daha hızlı şarj sunacak.

Audi, pille çalışan kendi kendi şarj istasyonunu geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Audi, elektrikli arabaları için kendi hızlı şarj konsepti üzerinde çalışmalar yürütüyor. Yeni bir konsept üreten şirket, yeni şarj istasyonu ile 300 kW'a kadar güç verebilen şarj çıkışı sunacak. Geliştirilen şarj istasyonunda 2. ömür lityum iyon piller yer alacak.

Premium şarj istasyonu

Audi Şarj Merkezi'nde altı şarj ünitesi bulunacak. Şarj ünitelerinden güç çıkışı verilmesi için arka planda 2. ömür lityum iyon piller kullanılacak. Bu lityum iyon piller, geceleri bulunduğu şehirdeki elektrik şebekelerinden gündüz ise şarj istasyonun üzerinde yer alan güneş panelleri vasıtasıyla şarj edilecek. Şirket, 2.ömür lityum iyon pillerin kullanılmasının karmaşık altyapı ihtiyacını ortadan kaldıracağını belirtti.

Audi, pille çalışan kendi kendi şarj istasyonunu geliştiriyor Tam Boyutta Gör

Şirkete göre şarj istasyonları hızlı bir şekilde taşınabilecek ve kurulabilecek. Ayrıca müşteriler için  araçları şarj olurken Audi Şarj Merkezi'nin üst katında dinlenebilecekleri bir şeyler yiyip içebilecekleri, modern ve premium konsepte uygun bir mekan sunulacak.

Audi, kendi müşterilerinin rezerve etmediği şarj ünitelerinden diğer markaların müşterilerinin de faydalanabileceğini söyledi. Pilot projenin bu yılın ikinci yarısında hayata geçirilmesi planlanıyor. Şirket, sağlanan geri dönüşlerin projenin ilerleyen aşamaları için önemli bir rol üstleneceğini belirtiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim