Anlık Bildirim

Back 4 Blood'a büyük ilgi! Sadece betada olmasına rağmen 100.000 eş zamanlı oyuncu!

Left 4 Dead'in geliştiricilerinden gelen Back 4 Blood, yalnızca betadayken Steam'de 98.024 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşarak hafta sonunun en popüler oyunları arasına girdi.

Back 4 Blood Steam'de 100.000 eş zamanlı oyuncuya ulaştı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Warner Bros. Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Turtle Rock Studios'un yaptığı Back 4 Blood'ın betası geride bıraktığımız hafta sonunda düzenlendi. Beta sürecinde gördük ki Back 4 Blood'a olan ilgi bir hayli büyük.

Back 4 Blood, Steam'de 100.000 Eş Zamanlı Oyuncu Sayısına Yaklaştı

Bir dönemin en popüler oyunlarından biri olan Left 4 Dead'in geliştiricilerinin yeni oyunu Back 4 Blood, Left 4 Dead'e bir hayli benziyor. Oyuncular da eski günleri özlemiş olacak ki hafta sonunda oyunun betasına hücum ettiler. Sadec beta sürecinde olan oyun hafta sonunda eş zamanlı 98.024 oyuncuya ulaştı. Bu sayı ile birlikte hafta sonunda Steam'in en popüler oyunlarından biri oldu.

Haberi hazırladığım esnada bile oyunda 28.000 kişi bulunuyor. Gerçekten oyuncuların Left 4 Dead'i özlediğini söylemek gerek. Çıkışında nasıl bir sayıya ulaşacak o da merak konusu.

Back 4 Blood, 12 Ekim'de Türkçe altyazı seçeneği ile birlikte PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam ve Epic Games Store için yayınlanacak. Oyun ilk günden Xbox Game Pass'te erişilebilir olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim