Anlık Bildirim

Popüler oyun PUBG'nin ismi değiştirildi: Ücretsiz olacak söylentileri hızla yayılıyor

Dünyanın en popüler oyunlarından birisi olan yeni bür türün başlangıcında büyük pay sahibi olan PUBG'nin ismi değiştirildi ve yeni isim PUBG: Battlegrounds oldu.

PUBG'nin yeni adı PUBG: Battlegrounds oldu Tam Boyutta Gör

Şüphesiz son birkaç yılın en popüler oyunları arasında PUBG geliyordur. PUBG bu popülerliği dışında oyun dünyasına battle royale türünün kazandırılmasında da öncü oyunlardan biri oldu diyebiliriz. Bu oyunun da şimdi ismi değiştirildi.

Yeni İsmi PUBG: Battlegrounds

PC Gamer'ın yaptığı habere göre yayıncı Krafton oyunun ismini PUBG: Battlegrounds olarak değiştirdi. Aslında bu isimden anlıyoruz ki şirket PUBG ismini markalaştırıyor. Ancak yine de PUBG'nin açılımını bildiğinizde yeni isim biraz saçma durabiliyor: PlayerUnknown's Battlegrounds Battlegrounds.

İlerleyen yıllarda çıkacak olan oyunlar büyük bir ihtimalle PUBG ana başlığı altında çıkacak örneğin, PUBG New State gibi. 

Oyunun isminin değiştirilmesinin yanı sıra ücretsiz olacağına dair söylentiler de büyüyor. Geçtiğimiz aylarda bu konuda ciddi bir söylenti çıkmıştı ve şimdi bu söylenti daha da büyüdü. Krafton ise durumu hala reddetmiş değil. 10-16 Ağustos tarihleri arasında oyun 1 haftalığına ücretsiz olarak oynanabilecek. Daha önce çıkan söylentide de oyunun bu ay 1 haftalığına ücretsiz olarak denenip gelen tepkilere bakılacağı söylenmişti. Bu yüzden bu durumun gerçekleştiğini söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
31137 kez okundu.
26 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PUBG: Battlegrounds, pubg ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim