Anlık Bildirim

Apple'dan AirPods 3 dışında bir kulaklık daha geliyor gibi duruyor: Beats Fit Pro sızdırıldı

iOS 15.1 RC dosyaları içerisinde Beats Fit Pro'nun görseli dahil birçok özelliği sızdırıldı. Sızdırılan bilgilere göre 1 Kasım'da ürün resmi olarak tanıtılacak.

Beats Fit Pro sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Dün akşam düzenlenen Apple etkinliğinde AirPods'un yenisi duyuruldu. Birçok geliştirme ve özellike ile gelen AirPods 3 duyurusunun ardından Apple'ın sahibi olduğu başka bir kulaklığın bilgileri sızdırıldı.

Beats Fit Pro Sızdırıldı

iOS 15.1 RC dosyalarından sızdırılan bilgilere göre 2014 yılında Apple'ın satın aldığı Beats'in yeni kulak içi kulaklığı Beats Fit Pro, 1 Kasım'da resmi olarak duyurulacak. Haberin girişinde gördüğünüz görsel ise sızdırılan dosyalardan alınan Beats Fit Pro görseli.

9to5Mac'e göre Beats Fit Pro, Apple ürünleri ile hızlı eşletirme sunacak. Bunun haricinde aktif gürültü engelleme, Class 1 Bluetooth ve Apple'ın H1 çipine sahip olacak. Pil ömrünün ise 6-7 saat olacağı söyleniyor. Şarj kutusunun toplamda 27 ila 30 saat arasında şarj vereceği tahmin ediliyor. Sızdırılan bilgiler doğru ise 1 Kasım'da daha fazla detay öğreneceğiz, bir sonraki hafta da ürün çıkışını yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim