Anlık Bildirim

Apple, HomePod mini için 3 yeni renk daha duyurdu: İşte ilk görseller

Geçtiğimiz yıl sonbahar ayında duyurulan Apple'ın hoparlörü HomePod miniye dün akşamki etkinlikte 3 yeni renk daha katıldı.

Apple HomePod miniye 3 renk daha geliyor Tam Boyutta Gör

Duyurulduğu günden bu yana dün akşam düzenlenen Apple etkinliği merakla bekleniyordu. Şüphesiz etkinliğin yıldızı yeni MacBook Pro'ydu. Ancak etkinlikte daha birçok duyuru gördük. Bunların arasında HomePod mininin tanıtılan yeni renkleri kesinlikle şıklığıyla dikkat çekti.

Uzay grisi ve beyaz renkleri bulunan HomePod miniye, Kasım 2021'de üç yeni renk daha eklenecek. Bu renkler sarı, turuncu ve mavi. Sade renk sevenler dışındaki tüm kullanıcılar için bu yeni renklerin bir hayli şık durduğunu söylemek gerek. Bu yeni renge sahip HomePod miniler orijinal renkler gibi 99 dolardan satışa sunulacak.

Geçtiğimiz yıl sonbaharda duyurulan ve Kasım 2020'de çıkışını yapan HomePod mini, her zaman olduğu gibi şirketin diğer tüm ürünleri ile entegre şekilde geliyor. Siri desteği dışında hoparlördeki yonga, sesi telefonunuzdan hoparlöre hızlı ve kolay bir şekilde aktarmanızı sağlıyor. Ne yazık ki şu an için ülkemizde Apple tarafından resmi bir satışı bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim