Anlık Bildirim

Bir YouTuber, oyunlarda kullanılan otomatik nişan alma sisteminin gerçeğini yaptı

Özellikle konsol oyunlarında otomatik olarak nişan almamızı sağlayan sistemin benzeri, YouTuber Shane Wighton tarafından gerçek hayata uyarlandı.

Bir YouTuber, otomatik nişan alan yay yaptı Tam Boyutta Gör

Kontrolcü ile oyun oynamak mouse klayeye göre daha rahat diyebiliriz. Ancak ister istemez klavye mouse'un verdiği kontrol hissi daha yüksek çünkü daha net bir hakimiyet sağlayabiliyorsunuz. Bu yüzden konsol oyunlarına genelde otomatik nişan almanızı sağlayan bir sistem bulunur. Geçtiğimiz saatlerde ise bir YouTuber, bu sistemin aynısını gerçek hayata uyarladı.

Otomatik Nişan Alan Yay

Stuff Made Here'dan YouTuber Shane Wighton, geçtiğimiz günlerde bir video paylaştı ve yeni çalışmasını tanıttı. Bu yeni çalışması şüphesiz özellikle oyuncular tarafından bir hayli yakından tanınıyor diyebiliriz. Biz her ne kadar otomatik nişan alma desek de bu durum biraz aimbot sınıfına da giriyor diyebiliriz. Ancak yine de son yorum sizlerin.

Wighton, toplamda 8 OptiTrack kamera kullanarak hedefi izleyen bir sistem geliştirdi. Bu sistem sayesinde kameralar hedefi izliyor ve otomatik olarak nişan alıyor. Sabit hedeflerde şaşırtan bir başarı elde eden sistem, hareket halindeki hedeflerde de beklentinin üstünde sonuçlar veriyor diyebiliriz.

Paylaşılan videoyu izleyerek nasıl çalıştığına dair daha fazla fikir edinebilirsiniz. Ayrıca sadece görmek için de izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8737 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Auto-aim, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim