Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077'nin ilk ücretsiz DLC'si ve yeni büyük yaması 1.3 tanıtıldı! İşte ilk görüntüler

Dün akşam saatleridne duyurulduğu gibi Cyberpunk 2077 için ir canlı yayın düzenlendi ve ücretsiz olarak gelecek olan DLC ve 1.3 yaması tanıtıldı.

Cyberpunk 2077'nin 1.3 yaması ve ücretsiz DLC'si detayları Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt'in yaptığı Cyberpunk 2077'nin ilk ücretsiz DLC'si ve 1.3 yamasının tüm detayları açıklandı.

Geçtiğimiz saatlerde Cyberpunk 2077 için bir canlı yayın düzenlendi ve bu esnada oyunun 1.3 yaması ve ilk ücretsiz DLC'si tanıtıldı. Yamanın ve DLC'nin ne zaman geleceği ne yazık ki belli değil ancak "çok ama çok yakında gelecek" dendi. Kısaca birkaç gün içerisinde gelmesini bekleyebiliriz. Yeni yamanın ve DLC'nin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

1.3 Yaması

1.3 yamasına baktığımızda yine onlarca şeyin yenilendiğini ve geliştirildiğini görebiliyoruz. Öncelikle yama oyunu daha stabil bir hale getirmeyi amaçlıyor ve birçok hatayı gideriyor. Ayrıca mini haritanın da daha düzeldiğini görüyoruz. Güncelleme; oynanış, grafikler, animasyonlar ve görevler odaklı duruyor. Tüm güncelleme detaylarını burada bulabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 İlk Ücretsiz DLC

Oyunun ilk ücretsiz DLC'si The Witcher 3'teki gibi yalnızca kozmetik odaklı olacak. Ancak daha önce de belirtildiği gibi mini görevlerin olacağı ve daha fazla kozmetik eşyanın ekleneceği DLC'ler de ilerleyen süreçte ücretsiz olarak gelecek. Ayrıca daha da ilerleyen süreçte aynı The Witcher 3'te olduğu gibi büyük bir hikaye genişlemesi sunulacak. İlk DLC şu şekilde:

  • Johnny Silverhand'in Alternatif Görünümü
  • Katmanlı Syn-Leather Deltajock Ceket ve Luminescent Punk Ceket
  • Archer Quartz "Bandit" (Yeni Araç)

Eklenen yeni içeriklerin görüntülerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Kaynakça https://vgtimes.ru/news/80105-cd-projekt-red-pokazala-pervoe-besplatnoe-dlc-dlya-cyberpunk-2077.html https://www.cyberpunk.net/en/news/39092/patch-1-3-list-of-changes Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim