Anlık Bildirim

BiSU sanal su sipariş platformu mali krize girdi

Pandemi döneminde hızlı bir şekilde büyüyerek sektör devi haline gelen BiSU sanal su sipariş platformu iflasın eşiğinde. Firma borçlarını ödeyebilmek için konkordato ilan etti. 
BiSU Tam Boyutta Gör
Özellikle pandemi döneminde hızlı bir büyüme yaşayarak su dağıtım sektörünün en güçlü oyuncusu haline gelen BiSU platformu yaşanan global ekonomik krize daha fazla dayanamadı ve konkordato ilan etti.

BiSU iflas mı etti?

2015 yılında kurulan BiSU girişimi sanal ortamda damacana su siparişi etmeye olanak tanıyan bir sistem geliştirmişti. Pandemi döneminde hızlı büyüyen girişim İstanbul başta olmak üzere 4 ilde Bi’Market adıyla bir market teslimat sistemi de kurmuştu.

Ne var ki yılın başlarından itibaren ödenemeyen bayilik ücretleri, hak edişler kafalarda soru işareti oluşturmaya başlamıştı. Gelen bilgilere göre gerekli fonu sağlayamayan şirket borçlarını ödeyebilmek adına konkordato ilan etti.

Şirkete bir kontrol heyeti atanırken 3 ay içerisinde bilançoların düzeltilmesi gerekiyor. Şirket İstanbul’da Bi’Market operasyonlarını durdurdu. 60 şehirde mevcut olan su sipariş pazar yeri operasyonları ise devam edecek. Şirket hızlı bir şekilde yükümlülükleri eksiksiz yerine getirmek için çalıştığını dile getirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6021 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
BiSU, Teknoloji Haberleri ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim