Anlık Bildirim

Brave, aktif kullanıcı sayısını açıkladı

Kripto para cüzdan özellikli web tarayıcısı Brave'in kullanıcı sayısı 50 milyonu aştı. Brave CEO'sunun açıklaması haberimizde.                                          

Brave Browser'ın aktif kullanıcı sayısı açıklandı Tam Boyutta Gör

Kripto para cüzdan özellikli web tarayıcısı Brave aylık bazda toplam kullanıcı sayısını açıkladı. Kripto tarayıcısı Brave yaptığı bir açıklama ile aylık 50 milyon aktif kullanıcıya ulaştığını duyurdu. Brave yıldan yıla hızlı bir şekilde gelişme kaydettiklerini de açıklamasına ekledi. Ayırca belirtmek gerekirse Brave’in günlük aktif kullanıcı sayısı, Aralık ayındaki hesaplamalara göre ortalama olarak 15,5 milyon kullanıcıya çıktı.

Brave Aktif Kullanıcı Sayısı: 50 Milyon

Kripto tarayıcısı Brave, 2021 yılında birçok yeni gelişmeleyele gündeme geldi. Brave, 2021 yılının Kasım ayında yayınladığı yeni sürüm ile Ethereum ekosistemi için de yerel bir cüzdan hizmeti başlatmıştı. Ayrıca bir başka Blockchain ağı olan Solana ile de entegrasyonunu duyurmuştu. Bu atılan adımlar ile Brave, aktif kullanıcı sayısını 50 milyona çıkarmayı başardı.

Brave CEO’su ve kurucu ortağı Brendan Eich, aktif kullanıcı sayısı ile ilgili olarak şunları söyledi:

“50 milyon kullanıcıyı geçmek, şirketimiz için muazzam bir kilometre taşıdır. Bu aynı zamanda, gözetim ekonomisine alternatif arayan kullanıcılar tarafından yürütülen küresel hareketin güçlü bir teyididir. Big Tech’in prangalarından arınmış bir Web vizyonumuzu paylaşan ortaklarla ilişki kurarak, ürün yelpazemizi ve ekosistemimizi genişleterek başarılı bir yıl geçirdik. Kullanıcılarımız, yaratıcılarımız ve topluluğumuz arasında inanılmaz bir tepki gördük.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim