Anlık Bildirim

iPhone kullanıcılarına "Evde Kal Türkiye" bildirimi geldi

Bu sabah saat 09.45'te birçok iPhone kullanıcısı "Evde Kal Türkiye" şeklinde bir bildirim ve sesli bir alarmlar uyandı. Kullanıcılar sosyal medyada tepki gösterdi.

Bugün iPhone kullanıcılarına 'Evde Kal Türkiye' bildirimi geldi Tam Boyutta Gör

Bu sabah Türkiye'deki bazı iPhone kullanıcılarına "Evde Kal Türkiye" şeklinde bir acil durum bildirimi gönderildi. Bununla birlikte sosyal medyada kullanıcılar bu bildirimin yanında yüksek sesle alarm çaldığını da bildirdiler. 

Sosyal medyada bu bildirimden ve sesten korktuğunu söyleyen kullanıcılar, böyle bir uygulamanın daha önceden haber verilmeden yapılmasını şiddetle eleştirdiler. Öte yandan Twitter'da #evdekaltürkiye etiketiyle yapılan paylaşımlarda bu bildirimin her iPhone kullanıcına gelmediği de öğrenildi. 

Nasıl kapatılır? 

Telefonuna bu uyarının gelmesini istemeyen iPhone kullanıcıları Ayarlar > Bildirimler > Test Alert Notification seçeneğinden bildirimleri kapatabiliyor.

Kaynakça https://www.ntv.com.tr/teknoloji/iphone-kullanicilarina-acil-durum-mesaji,lgQu4WRpTE6wMfNeRxVgHA https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-57953548 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11360 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bildirim, evde kal türkiye ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim