Anlık Bildirim

Cardano’da (ADA) düşüş devam ediyor: İşte nedeni

2021'in popüler kripto paralarından ADA düşüşe geçti. Ada fiyatındaki düşüşün nedeni haberimizde.                                                                    

Cardano (ADA) fiyatı neden düşüyor? Tam Boyutta Gör

İsrail merkezli alım satım platformu eToro’nun Cardano’yu yıl sonunda ABD’deki kullanıcılar için delist edeceğini açıklamasının ardından ADA düşüşe geçti.

Kısa bir süre önce eToro cephesinden yapılan açıklamada hem ADA’nın hem de TRX’in düzenleyici endişeler nedeniyle ABD’deki kullanıcılar için işlemden kaldırılacağı açıklanmıştı. eToro cephesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"ABD’li kullanıcılar, 26 Aralık 2021’den itibaren yeni ADA veya TRX pozisyonları açamayacak. Ek olarak, bu varlıklar için staking, 31 Aralık 2021’de sona erecek. Bu değişiklikler, gelişen düzenleyici ortamdaki işle ilgili hususlardan kaynaklanmaktadır."

Söz konusu açıklama sonrasında ADA fiyatı %10 düşüş yaşandı. CoinMarketCap verilerine göre %10’luk düşüş yaşayarak 1.56 dolara geriledi. Bu düşüşle birlikte Cardano (ADA) ATH’sinden (en yüksek değerinden) %50 uzaklaştı.

Öte yandan kripto para analisti Michaël van de Poppe, ADA’nın piyasanın çoğunluğuyla birlikte düşüşünü sürdüreceğine inanıyor. Michaël van de Poppe konuyla ilgili şunları kaydetti:

"Yeni bir ralliye başlamadan önce ADA’nın biraz daha düşeceğini öngörüyorum. Teknik olarak, kripto paraların çoğu bu noktada."

Cardano’nun kurucusuCharles Hoskinson ise eToro’nun ADA’yı delist etme hamlesi sonrasında twitter hesabı üzerinden şu açıklamalarda bulundu:

"Delist edilmedik bile. ADA hala eToro’da ve ABD dışındaki müşteriler [onu] serbestçe alıp satabilir."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim