Anlık Bildirim

CES 2020 fuarında Apple da sahne alacak

Sadece yuvarlak masa toplantısında kişisel verilerin güvenliği ile ilgili paylaşımlar yapacağı iddia edilen Apple aksine sahnede HomeKit sistemi hakkında yeniliklerini duyuracak.

CES 2020 fuarında Apple da sahne alacak Tam Boyutta Gör

28 yıldır CES fuarlarının sahnelerinden uzak duran ve daha çok tedarikçi firmalarıyla toplantılar yapmayı tercih eden Apple bu yıl başkan yardımcısı seviyesinde fuara katılmayı tercih etmişti. Firma sahneye de çıkacak.

Akıllı ev odaklı

Gelen ilk bilgiler CES 2020 fuar oturumlarının birine Apple’ın başkan yardımcısı seviyesinde katılacağı ve kişisel verilerin güvenliği ile ilgili geliştirilmiş çözümlerin yuvarlak masa toplantısında paylaşılacağı yönündeydi.

Firma yaptığı açıklamada tanıtım sahnesinde de yer alacağını ve HomeKit akıllı ev sistemi ile ilgili yeniliklerini duyuracağını dile getirdi. Yeniliklerin yönetim ve Siri asistanı etrafında şekilleneceği tahmin ediliyor.

7 Ocak tarihinde başlayacak CES 2020 fuarında Apple’ın ses getirecek bir tanıtım yapması beklenmiyor zira Mart ayında firmanın geleneksel Bahar etkinliği gerçekleştirilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim