Anlık Bildirim

Usta yönetmen Chistopher Nolan'ın yeni filminden ilk bilgiler geldi: 2. Dünya Savaşı temalı

Son yılların sinemadaki en başarılı ve popüler yönetmenlerinden biri olan Chistopher Nolan'ın yeni filminden ilk detaylar geldi. Film İkinci Dünya Savaşı temalı olacak.

Chistopher Nolan'ın yeni filminden ilk detaylar açıklandı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıl yayınlanan Tenet film ile bir kez daha gündeme gelen, yaptığı filmlerle başarısını kanıtlamış olan popüler yönetmen Chistopher Nolan'ın yeni projesinden ilk detaylar geldi.

2. Dünya Savaşı'nda Geçecek

En son başarılı film Dunkirk ile İkinci Dünya Savaşı'nı beyazperdeye taşıyan Nolan, yeni filminde de İkinci Dünya Savaşı temasını kullanacak. Hatta spesifik olarak atom bombasının babası olarak bilinen J. Robert Oppenheimer hakkında bir biyografi filmi olacak.

Ayrıca Nolan'ın bu yeni film için Warner Bros ile çalışmak istemediği ve başka bir stüdyoyla çalışmak istediği bildiriliyor. Sebebi ise geçtiğimiz aylarda Warner Bros'tan gelen HBO Max kararı. Son olarak henüz net bir bilgi olmasa da Nolan, filmin başrolü için daha önce birkaç kez birlikte çalıştığı başarılı oyuncu Cillian Murphy ile anlaşmış. Filmin ismi, vizyon tarihi gibi detaylar belli değil ancak Nolan'ın yeni filmini görecek olmak gayet güzel bir haber.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7590 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Chistopher Nolan, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim