Anlık Bildirim

Chromebook'ların duvar kağıtları doğrudan Google Fotoğraflar'dan seçilebilecek

Teknoloji devi Google, Chromebook kullanıcılarının Google Fotoğraflar'dan seçebilecekleri bir fotoğrafı cihazlarında duvar kağıdı olarak ayarlayabilecekleri bir özellik üzerinde çalışıyor.

Chrome OS duvar kağıtları Google Fotoğraflar'dan ayarlanabilecek Tam Boyutta Gör

Google, Chrome OS'a yeni bir özellik eklemek için çalışmalar yapıyor. Şirket, Google Fotoğraflar'daki fotoğrafları Chromebook'larda duvar kağıdı olarak kullanmayı kolaylaştıracak yeni bir özellik getiriyor.

Chromebook'larda duvar kağıdını değiştirmek isteyen kullanıcılar ya masaüstünde sağ tıklayıp 'Duvar kağıdını ayarla' seçeneğiyle yerleşik duvar kağıtlarından birini seçebiliyor ya da cihazda kayıtlı bir fotoğrafı seçebiliyor. Yeni eklenecek bir entegrasyonla bu seçeneklerin arasına bir yenisi eklenecek.

Google Fotoğraflar entegrasyonu geliyor

Google Fotoğraflar'dan bir fotoğrafı duvar kağıdı olarak Chromebook'ta ayarlamak isteyen kullanıcılar, öncelikle o fotoğrafı cihazlarına indirmek zorunda ancak üzerinde çalışılan yeni bir özellik sayesinde bu durum değişecek.

Chrome OS'un duvar kağıdı uygulaması yakında Google Fotoğraflar entegrasyonuna sahip olacak ve uygulamada yer alan koleksiyonlar arasında Google Fotoğraflar da yer alacak. Özellik şu an için geliştirilme aşamasında ve hangi kararlı sürümle kullanıcılara sunulacağı henüz belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim