Anlık Bildirim

Clubhouse'a sohbetleri kaydetme özelliği geliyor

2021'in başlarında en popüler uygulamalardan birisi olan Clubhouse'a yeni bir özellik geliyor. Artık sohbeti başlatan kişi sohbetleri kaydedebilecek.              

Clubhouse'a sohbetleri kaydetme özelliği geliyor Tam Boyutta Gör

2021 yılının başlarında hızlı bir şekilde popülerliğe kavuşan ve ardından da yavaş bir şekilde bu popülerliğini kaybeden Clubhouse uygulamasına yeni bir özellik ekleniyor. 

Sohbeti Kaydetme Özelliği Geliyor

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre Clubhouse'a sohbeti kaydetme özelliği ekleniyor. Bu yeni özellik ile birlikte sohbeti başlatan kişi isterse yayını kaydedebilecek ve daha sonrasında isteyenler sohbetin tekrarını kişnin profilinden dinleyebilecek. Ayrıca bu özelliğe ek olarak yayıncılar sohbetlerine sabitlenmiş bağlantılar da ekleyebilecek. Bu sayede de konuşma esnasında geçen bir sayfaya da sonrasında dinlerken de sabitlenmiş bağlantı sayesinde hızla geçebileceksiniz.

Clubhouse her ne kadar canlı yayın mantığında başlayan bir sistem olsa da bu hamlesiyle işleri biraz değiştiriyor. Özellikle çeşitli ünlülerin katıldığı yayınlar kaydedilemediği için ekstra özel oluyordu ancak artık bu sohbetler özelliği biraz kaybedecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim