Anlık Bildirim

Casper’da KUR-AL dönemi başlıyor

Müşteriler yeni Casper KUR-AL uygulaması ile oyunlardaki FPS değerlerine kadar pek çok kriteri anında görerek bilgisayar bileşenlerini buna göre seçebilecekler.

Casper’da kullanıcılar kendi sistemini kuracak Tam Boyutta Gör

Özellikle oyun tarafında sistem kurarken pek çok kriter devreye giriyor. Ekran kartının belleği, performansı yanında sistemin oyunlarda sunacağı FPS değerleri de önemli. Casper sistem toplamak isteyenlere bu kritik verileri de sunacak. 

Casper KUR-AL dönemi

Casper, bilgisayar kullanıcılarının bütçe, donanım ve oynadıkları oyun seçenekleriyle bilgisayarlarını özelleştirmeleri ve satın almaları için tasarladığı “KUR-AL” uygulamasına başladı.

“KUR-AL” uygulaması ile donanım bilgisine ihtiyaç duymadan kolay, verimli ve bütçe dostu özelleştirilebilir bilgisayarlara erişim dönemi başlıyor. Artık kullanıcılar, iş, eğitim, gündelik kullanım ve oyun kategorilerinde ihtiyaç ve beklentilerine en uygun seçeneğe bütçelerine uygun bir şekilde kolayca ulaşabilecek. 

Aynı zamanda birçok oyunseverin oyun oynarken önem verdiği saniyelik görüntü sayısı yani FPS değerleri de “KUR-AL” uygulamasında görüntülenebiliyor ve bu değerlere uygun bilgisayar tercihleri öneriliyor. Kullanıcılar uygulamayla birlikte Casper’ın web sitesine girerek dakikalar içerisinde ihtiyaçlarına en uygun bilgisayarı kurup, siparişini verebilecek.

“KUR-AL” uygulaması 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11334 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
casper, Casper KUR-AL ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim