Anlık Bildirim

Crysis Remastered, 23 Temmuz’da geliyor!

12 yıl önce piyasaya sürülen orijinal Crysis'in remastered sürümünün piyasaya sürülüş tarihi ortaya çıktı. Oyun, 23 Temmuz'da çıkış yapacak. Fiyat ise henüz belli değil.

Crysis Remastered, 23 Temmuz’da geliyor! Tam Boyutta Gör

2008 yılında piyasaya sürülen ve bugün dahi görsel anlamda tatmin edici deneyim sunan orijinal Crysis’in Remastered sürümünün geleceği yaklaşık 2 ay önce duyurulmuştu. Işın izleme desteği dahil çok daha geliştirilmiş grafiklerle geleceği belirtilen oyunun piyasaya çıkış tarihi ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı.

1 Temmuz’da yayınlanması beklenen resmi oyun içi tanıtım videosu ile birlikte duyurulması beklenen Crysis Remastered çıkış tarihi, Microsoft Mağazısı’nda yer alan bilgiler neticesinde ortaya çıktı. PC platformundaki oyun içi görüntülerden elde edilen bir videonun da yüklendiği paylaşım, oyunun çıkış tarihini de doğrular nitelikte. Buna göre Crysis Remastered, 23 Temmuz'da oyuncularla buluşacak.

Crysis Remastered, 23 Temmuz’da geliyor! Tam Boyutta Gör

Henüz bir fiyat bilgisi paylaşılmayan Crysis Remastered; PC, Xbox One, PS4 ve Nintendo Switch için piyasaya sürülecek. Oyunun Xbox One’da 7 GB depolama alanına ihtiyaç duyacağı ifade ediliyor. Yeni oyunla "Crysis açar mı?" sözünü tekrardan duymaya başlayacakmışız gibi görünüyor.

Aşağıda, oyunun çıkış videosuna göz atabilirsiniz.

video

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7139 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
crysis remastered, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim