Anlık Bildirim

Dark Web pazaryeri Silk Road’un kurucusu NFT çıkarıyor

Silk Road’un kurucusu Ross Ulbricht, SuperRare NFT platformunda kendi NFT koleksiyonunu çıkaracak.                                                                

Dark Web pazaryeri Silk Road’un kurucusu NFT çıkarıyor Tam Boyutta Gör

En popüler dark web pazaryerlerinden Silk Road’un Dead Pirate Roberts takma adıyla tanınan kurucusu Ross Ulbricht kendi NFT koleksiyonunu başlatacağını açıkladı. Ross Ulbricht’in NFT koleksiyonunda hayatındaki dönüm noktaları yer alacak.

Ross Ulbricht, çocukluk döneminden hapishanedeki hayatına kadar hayatındaki çeşitli önemli anları NFT koleksiyonuna dönüştürdü ve açık arttırmaya çıkardı. Öte yandan koleksiyonun satışından elde edilen gelirin, Ulbricht’in özgürlüğü ve mahkumlara destek için harcanacağı açıklandı.

Ethereum ağında üretilen Ross Ulbricht Genesis Koleksiyonu Art Basel Miami’de sergilenecek. Öte yandan Ulbricht’in koleksiyonunun müzayedesi 2-8 Aralık tarihlerinde SuperRare NFT platformunda gerçekleştirilecek. Söz konusu NFT koleksiyonu dijital sanatçı Levitate’in orijinal animasyonu, Ulbricht’in seslendirmesi de olmak üzere on parça NFT içerecek.

2013 yılından bu yana hapishanede bulunan Ross Ulbricht konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Tutuklandığımda 29 yaşındaydım. Hapishanede tekrar çizim yapmaya başlamak için zamanım oldu. Sanatsal yönümle yeniden bağlantı kurdum, yaşadığım hikayeyi anlatan illüstrasyonlar ürettim.”

Ross Ulbricht’in annesi de söz konusu müzayededen elde edilecek gelirin hem oğlunun özgürlüğüne kavuşması için hem de hapisteki diğer mahkumlara destek olmak için bağış toplama görevi göreceğini ifade etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim