Anlık Bildirim

Lockheed Martin, Alan Savunma Anti-Mühimmat sistemi (ADAM) için yeni bir video yayınladı

Dünyanın en büyük çok uluslu askeri ve havacılık şirketlerinden Lockheed Martin, Alan Savunma Anti-Mühimmat sistemi (ADAM) için yeni bir video yayınladı.
ADAM (Area Defense Anti-Munitions) kod adlı askeri savunma sistemi, üzerinde yer alan 10-kilovat gücündeki lazer ve optik sistemler ile hedeflerin 5 KM içerisinde izlenmesine ve 2 KM içerisinde yok edilmesine imkan verebiliyor. Kitlendiği roket, insansız hava araçları ya da ufak tekneleri yüksek enerjili lazer (HEL) aktarımı ile yok eden sistem, taşınabilir yapısı ile de istenilen her türlü bölgeye konumlandırılabiliyor.
Çok önemli operasyon üstleri ve diğer değerli varlıkların kısa mesafeden korunması için geliştirilen ADAM, Lockheed Martin tarafından yayınlanan yeni video üzerinde de görüldüğü gibi kitlendiği hedefleri çok kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırabiliyor. 30 yıldan fazla bir süredir yüksek enerjili lazer (HEL) sistemler üzerinde çalıştığı belirtilen Lockheed Martin tarafından yayınlanan yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1212 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Diğer Bilim, sistem ve askeri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim