Anlık Bildirim

Samsung 2020 yılına kadar tüm ürünlerine yapay zeka entegre etmek istiyor

Samsung Tüketici Elektroniği CEO'su Kim Hyun-suk, 2020 yılına kadar tüm Samsung ürünlerine yapay zeka entegre edeceklerini açıkladı. Şirket ayrıca büyük bir yapay zeka mühendislik ekibi kuruyor.
Ürünlerine yapay zeka tabanlı özellikler ekleyen şirketlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Dolayısıyla Samsung'un da bu yolda ilerlemek istediğini duymak pek şaşırtıcı olmadı. Güney Koreli şirketin bu yöndeki planları The Wall Street Journal'in raporu sayesinde açığa çıktı.
WSJ'ye konuşan Samsung Tüketici Elektroniği CEO'su Kim Hyun-suk, yapay zeka özelliklerinin 2020 yılına kadar tüm Samsung ürünlerine entegre edilmesini beklediğini söyledi. CEO ayrıca büyük bir yapay zeka mühendislik ekibi oluşturma çalışmalarının yürütüldüğünü de belirtti.

Bixby 2.0 yolda

İlginç olan şey ise Kim'in, tüm ürünlere ya da en azından daha fazla ürüne yapay zeka entegre edilmesinin akıllı hoparlörlere olan ihtiyacın önemi azaltacağını düşünmesiydi. Bildiğiniz gibi akıllı hoparlörler, kullanıcıların evlerindeki akıllı ev aletlerini kontrol etmek için yapay zeka ile etkileşimde bulundukları önemli cihazlar haline gelmiş durumdalar.
Samsung'un ne yazık ki ismi nadiren Alexa, Google Assistant veya Siri ile aynı cümlede geçen Bixby için çaba sarf ettiğini biliyoruz. Samsung Galaxy Note 9 ile sahneye çıkacak olan Bixby 2.0 ile birlikte şirketin yapay zeka platformunda önemli ilerleme kaydedildiğini göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim