Anlık Bildirim

DJI OM 5 gimbal aynı zamanda selfie çubuğu

DJI OM 5 adındaki yeni gimbal modeli selfie için uzayan bir çubuğa da sahip. Yeni özellikleri ile birlikte pek çok fonksiyonu kullanıcı için otomatik hale getiriyor.

DJI OM 5 tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Ticari Drone sektörünün bir numaralı ismi DJI aynı zamanda gimbal ürünleri konusunda da uzun bir yol katetti. Yeni ürünü DJI OM 5 akıllı telefon dengeleyicisi ek bir fonksiyona daha sahip. 

DJI OM 5 özellikleri ve fiyatı

DJI OM 5 gimbal modeli 3 eksenli bir mekanizmaya sahip. Önceki nesle göre üçte bir oranında daha küçük olan gimbal modelinin bir de selfie çekimleri için uzayan çubuğu bulunuyor. 

DJI Mimo uygulaması gimbali kontrol etmenizi sağlarken ayrıca çekim konusunda da geniş bir fonksiyon yelpazesi sunuyor. Örneğin dokunduğunuz nesneyi sürekli takip eden ActiveTrack 4.0, el hareketleri ile çalışan Gesture Control, DynamicZoom dinamik yakınlaştırma, timelapse, panorama, hikâye modu, otomatik olarak bu özellikleri sunabilme bunlar arasında. 

Gimbal ve kafa arasında manyetik bir bağlantı yer alırken iki LED bildirimi ve renk ısı ayarı olan opsiyonel bir kafa da mevcut. DJI OM 5 modeli 159$ fiyat etiketi ile iki renk olarak satışa çıkacak. 


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim