Anlık Bildirim

Dwayne Johnson'ın başrolünde olduğu DC filmi Black Adam'ın çekimleri başladı

DC çizgi romanlarında önemli bir rolü olan Dwayne Johnson başrollü Black Adam filminin çekimleri başladı. Setten ilk görsel de paylaşıldı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Dwayne Johnson'ın başrolünde olduğu DC filmi Black Adam'ın çekimleri başladı Tam Boyutta Gör

DC çizgi romanlarının önemli akrakterleridnen biri olan Black Adam'ın filminin geleceği bir süredir biliniyordu. Filmin çekimleri de sonunda başladı.

Salgın sebebiyle çekimleri ve dolayısıyla vizyon tarihi birçok kez ertelenen Black Adam filminin çekimleri sonunda başladı. Filmin başrolü olan Dwayne Johnson da şahsi Instagram hesabı üzerinden bir görsel paylaşarak çekimlerin başladığını resmi olarak açıkladı. Ayrıca çekimlerin başlamasından birkaç gün önce de filmin kadrosuna James Cusati-Moyer katılmıştı.

DC'nin yeni filmi Black Adam, 29 Temmuz 2022'de vizyona girecek. Duyuruya göre film yalnızca sinemalarda yayınlanacak. Filmin yönetmenliğini Jaume Collet-Serra üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Dwayne Johnson (Black Adam), Sarah Shahi, Aldis Hodge (Hawkman) ve Noah Centineo (Atom Smasher), James Cusati-Moyer, Sarah Shahi (Isis) ve Pierce Brosnan (Dr. Fate) bulunuyor.

Dwayne Johnson'ın başrolünde olduğu DC filmi Black Adam'ın çekimleri başladı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim