E Ink, yeni nesil elektronik kağıdını piyasaya sürdü. E Ink Kaleido 3, önceki nesil E Ink Kaleido Plus'a kıyasla daha parlak renkler için renk filtresi dizisindeki baskı deseninde iyileştirmeler sunuyor. E-kağıt, Kaleido Plus'a göre %30 daha yüksek renk doygunluğuna sahip.
13,3 inç boyut desteği sunacak
E Ink, yeni elektronik kağıdı Kaleido 3 ile renklerin canlılığını artırdıklarını, modül tasarımını iyileştirdiklerini ve daha sağlıklı bir görsel okuma deneyimi yarattıklarını söylüyor.
Kaleido 3, ekranın yüzeyinden yansıyan mavi ışığın miktarını azaltacak şekilde tasarlanan ve okuma sırasında daha fazla konfor sağlayan E Ink ComfortGaze yeni ön ışık teknolojisine sahip. ComfortGaze teknolojisinin, Mavi Işık Oranı'nı(BLR) %60 ve Mavi Işık Toksisite Faktörü'nü (BLTF) %24 azalttığı belirtiliyor.
E Ink Kaleido 3 modülü, 7,8 inç, 10,3 inç ve 13,3 inç dahil olmak üzere çeşitli panel boyutlarında gelecek. Kaleido Plus, 10,3 inç büyüklüğe kadar destek sunuyordu ancak Kaleido 3, bunu bir adım daha yükselterek 13,3 inç büyüklüğe kadar destek sunacak.
Kaynakça https://newatlas.com/electronics/e-ink-kaleido-3-epaper/ https://www.eink.com/news.html?type=releasedetail&id=2611&year=2022&page=1 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sğlğn Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)