Anlık Bildirim

E Ink, yeni elektronik kağıdını piyasaya sürdü: Kaleido 3

Elektronik kağıt sektörünün önde gelen şirketlerinden E Ink, yeni ürünü Kaleido 3'te önceki nesle kıyasla renk doygunluğunu %30 artırırken mavi ışık yansımalarını azaltıyor.

E Ink, yeni elektronik kağıdını piyasaya sürdü: Kaleido 3 Tam Boyutta Gör

E Ink, yeni nesil elektronik kağıdını piyasaya sürdü. E Ink Kaleido 3, önceki nesil E Ink Kaleido Plus'a kıyasla daha parlak renkler için renk filtresi dizisindeki baskı deseninde iyileştirmeler sunuyor. E-kağıt, Kaleido Plus'a göre %30 daha yüksek renk doygunluğuna sahip.

13,3 inç boyut desteği sunacak

E Ink, yeni elektronik kağıdı Kaleido 3 ile renklerin canlılığını artırdıklarını, modül tasarımını iyileştirdiklerini ve daha sağlıklı bir görsel okuma deneyimi yarattıklarını söylüyor.

Kaleido 3, ekranın yüzeyinden yansıyan mavi ışığın miktarını azaltacak şekilde tasarlanan ve okuma sırasında daha fazla konfor sağlayan E Ink ComfortGaze yeni ön ışık teknolojisine sahip. ComfortGaze teknolojisinin, Mavi Işık Oranı'nı(BLR) %60 ve Mavi Işık Toksisite Faktörü'nü (BLTF) %24 azalttığı belirtiliyor.

E Ink Kaleido 3 modülü, 7,8 inç, 10,3 inç ve 13,3 inç dahil olmak üzere çeşitli panel boyutlarında gelecek. Kaleido Plus, 10,3 inç büyüklüğe kadar destek sunuyordu ancak Kaleido 3, bunu bir adım daha yükselterek 13,3 inç büyüklüğe kadar destek sunacak.

Kaynakça https://newatlas.com/electronics/e-ink-kaleido-3-epaper/ https://www.eink.com/news.html?type=releasedetail&id=2611&year=2022&page=1 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim