Anlık Bildirim

E3 2021 bugün başlıyor: Neler bekleniyor, programda dikkat çekenler

Oyun dünyasının en büyük etkinliklerinden birisi olan E3'ün bu yılki programı bu yıl başlıyor. İşte E3'i izleyebileceğiniz yer, programda dikkat çekenler ve beklentiler.

E3 2021 başlıyor Tam Boyutta Gör

Oyun sektörünün en keyifli dönemlerinden birisi olan E3 haftası geldi. E3 bu akşam resmi olarak başlıyor. Peki programda en çok hangi sunumlar dikkat çekiyor?

Her şeyden önce E3 2021'i buradaki Twitch sayfasından canlı olarak takip edebileceğinizi hatırlatalım. Etkinlik bu akşam saat 20.00'da E3 Preshow ile başlayacak. Etkinlik 15 Haziran Salı günü başlayacak final programı ile son bulacak. Yani 4 gün boyunca E3 devam edecek. 

Hangi Sunumlar Dikkat Çekiyor?

Elbette birçok sunum yapılacak ancak bazı popüler şirketlerin sunumu için şimdiden heyecan başladı. İlk başta bu akşam 22.00'da Ubisoft'un sunumunda birçok yeni duyuru görebiliriz. Yarın ise büyük ihtimalle takvimin en heyecanlı sunumu olan Xbox + Bethesda sunumu bulunuyor. O da saat 20.00'da başlayacak ve Türkçe altyazılı olarak izlenebilecek.

Yine yarın 22.15'te Square Enix sunumu, 14 Haziran'da Capcom ve Take-Two sunumu 15 Haziran'da da Nintendo ve Bandai Namco sunumu en çok dikkat çeken sunumlar arasında. 

E3'te Neler Bekleniyor?

E3'te gösterileceği kesinleşen birçok yapım bulunuyor. Bu yapımlara ekstra olarak süpriz duyurular da olacaktır. İşte E3'te en çok beklenen yapımlar:

  • Starfield
  • Battlefield 2042 (Kesinleşti)
  • Far Cry 6
  • BattleCat
  • Marvel's XCOM
  • Nintendo Switch Pro

Yukarıda belirttiklerimiz kesinleşen ya da kesinleşmese de çok yüksek ihtimalle göreceğimiz yapımlar. Bu yapımlar dışında Xbox'tan birçok yeni duyuru bekleniyor. Elder Scrolls 6'yı birçok oyuncu istese de bu E3'te görmemiz biraz düşük bir ihtimal. Siz en çok hangi yapımı görmeyi bekliyorsunuz?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim