Anlık Bildirim

Netflix'in sevilen dizisi Castlevania'nın spin-off dizisinden ilk ayrıntılar paylaşıldı

Geçtiğimiz haftalarda dördüncü sezonu ile final yapan Netflix anime dizisi Castlevania'nın spin-off dizisinden ilk detaylar paylaşıldı.

Castlevania'nın spin-off dizisinden ilk ayrıntılar paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayınlanan ilk sezonu ile hem oyunseverleri hem de genel kitleyi memnun bırakan başarılı Netflix animesi Castlevania, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan dördüncü sezon ile birlikte final yapmıştı. Final sezonundan hemen önce yapılan açıklamada aynı evrende geçen yeni diziler göreceğimiz açıklanmıştı. Şimdi de bu yeni dizlerden birisi için ilk ayrıntılar paylaşıldı.

Yeni Castlevania Dizisinden İlk Detaylar

Netflix Geeked Week etkinliğinde yapılan açıklamaya göre Castlevania evreni yeni bir dizi ile büyüyecek. Bu yeni dizide ana karakter Richter Belmont olacak, yani Castlevania'daki ana karakterler Sypha ve Trevor'ın oğlu. Yeni dizinin bir diğer ana karakteri ise Maria Renard olacak. 

Yeni dizi 1792 yılında geçecek ve Fransız Devrimi'nin etrafında şekillenecek. Ne yazık ki seslendirme kadrosu, diğer karakterler ve yayın tarihi gibi detaylar belli değil. İlerleyen süreçte daha fazla detay açıklanacağı gibi yeni Castlevania yapımlarından da duyurular görebiliriz.

Castlevania'nın tüm sezonlarını şu anda Netflix'te bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim