Anlık Bildirim

Uzaktan eğitim yapılacak EBA TV İlkokul, Ortaokul ve Lise kanallarına ilişkin bilgiler netleşti

Milli Eğitim Bakanlığı'nın uzaktan eğitim için belirlediği kanalların frekans bilgileri kesinleşti. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilecek uzaktan eğitim dersleri 23 Mart Pazartesi başlıyor

eba tv ilkokul eba tv ortaokul eba tv lise frekans Tam Boyutta Gör

Koronavirüs salgını yüzünden okula gidemeyen öğrenciler 23 Mart Pazartesi gününden itibaren uzaktan eğitime başlayacak. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri için yayın yapılacak EBA TV kanallarıyla ilgili bilgiler netleşti.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan TRT EBA TV İlkokul, TRT EBA TV Ortaokul ve TRT EBA TV Lise kanallarına ilişkin parametreler şöyle:

eba tv ilkokul eba tv ortaokul eba tv lise frekans Tam Boyutta Gör

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre, uzaktan eğitim derslerinin süresi 20 dakika olacak. Yayın saatini kaçıran öğrenciler, günün ilerleyen saatlerinde yapılacak tekrarlar sayesinde kaçırdığı dersi takip edebilecek. Uzaktan eğitim dersleri internetten EBA sistemi üzerinden de izlenebilecek. Fakat oluşacak yoğunluk yüzünden sistemin açılmaması gibi sorunların yaşanması muhtemel.

Bakanlığın sınavlarla ilgili de farklı senaryoları mevcut. Şuan hakim olan görüş, “Öğrenciler yüz yüze hangi eğitimi aldıysa sınav içerikleri de onlardır” yönünde. Yani uzaktan eğitimle verilen dersler sınavlara dahil edilmeyecek gibi görünüyor.

EBA TV İlkokul, EBA TV Ortaokul ve EBA TV Lise kanallarında verilecek uzaktan eğitim derslerine ilişkin program da şöyle:

eba tv ilkokul eba tv ortaokul eba tv lise frekans

eba tv ilkokul eba tv ortaokul eba tv lise frekans

eba tv ilkokul eba tv ortaokul eba tv lise frekans

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim