Anlık Bildirim

PUBG ve Final Fantasy XV için yeni Nvidia Game Ready sürücüleri yayınlandı

GeForce GTX 10 serisi ekran kartlarınızla PUBG ve Final Fantasy XV oyunlarından en iyi performansı almayı istiyorsanız en son Nvidia Game Ready sürücüleri yayında.

Popüler oyunların öncesinde veya sonrasında en iyi deneyimi sunmak adına sürekli güncellenen Nvidia Game Ready sürücüleri en son sürümüyle oyuncuların beğenisine sunuldu.

Final Fantasy XV için

Yeni sürüm Square Enix ve Nvidia ortak çalışmasıyla hazırlandı. PC platformunun gelişmiş oyun performansını Final Fantasy XV'e getirmek ve PC oyuncuları için GeForce GTX 10 serisi ekran kartlarının performansını en üst düzeye çıkarmayı amaçlıyor.

Bunun için Nvidia, geliştirici firmaya mühendislik uzmanlığı, grafik ve fizik simülasyon ara katmanı ile geliştirici araçları ve kaynak kodu desteği sunmuş durumda. Final Fantasy XV Windows Edition yeni sürücüyle birlikte GeForce Experience’ın özelliklerinden Ansel ve ShadowPlay Highlights desteği kazanacak.

Sürücü ayrıca Nvidia Flow, Nvidia HairWorks, Nvidia ShadowWorks, Nvidia Turf Effects ve Nvidia VXAO’yu içeren GameWorks teknolojilerini de beraberinde getiriyor.

Aynı zamanda PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) oyununda %7'ye varan performans artışı getiren sürücü, Warhammer: Vermintide 2 ve World of Tanks 1.0 için gelişmiş optimizasyon sunuyor. İndirme bağlantısı

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim