Anlık Bildirim

Engadget kararlı; "iPhone HD fotoğrafları gerçek"

Dün Engadget tarafından yayınlanan ve sizlere de hemen aktardığımız 4.Nesil iPhone fotoğrafları oldukça ses getirmiş durumda. Kullanıcıların büyük çoğunluğu böyle bir tasarımın Apple tarafından yapılmış olabileceğine inanmazken, Engadget iddiasından vazgeçmiyor; "İnanacak güçlü nedenlerimiz olmasa iddia etmezdik"

Şimdi biraz geçmişe gidelim ve Engadget'in iPad'in tanıtımından bir gün önce yayınladığı görsele bakalım;

Dikkatinizi çekmiştir; Ocak ayında internete sızan bu fotoğrafın sağ üst köşesinde görebileceğiniz cihaz dün yayınlanan fotoğraflardaki cihaza tasarım açısından benziyor. Engadget'de dün yayınladığı fotoğrafların kanıtı olarak bu fotoğrafı gösteriyor. Bunun yanı sıra iPad'in üzerinde duran iPhone'un da iPhone 3G kılıfı içersine yerleştirilmiş 4.Nesil iPhone olduğunu ifade ediyorlar.

Engadget'in bu fotoğraftaki iPhone'un yeni nesil iPhone olduğu bilgisini aldığı kaynaklarının söyledikleri de John Gruber'ın iPhone HD iddialarıyla örtüşüyor. Engadget'in kaynaklarına göre 4.Nesil iPhone daha yüksek çözünürlüklü ekrana, daha gelişmiş flaş'lı kamera ile gelecek ve iPad'de olduğu gibi mevcut sim kartlar yerine microSim'i destekleyecek.

Fotoğraflar üzerine kısa bir araştırma yapan John Gruber'da fotoğraflardaki iPhone'un Apple tarafından test aşamasında üretilmiş bir tasarım olduğunu söylüyor. Bu tasarımın kullanıcıya sunulacak 4.Nesil iPhone olup olmadığı hakkında kesin birşey söyleyemeyeceğini dile getiren Gruber'a göre Engadget'in kararlılığını da okuyucularıyla paylaşamadıkları faktörlerden kaynaklanıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim