Anlık Bildirim

Exxen platformu yayına başladı

Exxen platformu bugün itibariyle hayata geçti. Popüler YouTuber programları, iddialı diziler, müzik programları ve çocuk içerikleri ilk günden itibaren erişime açık durumda.

Exxen platformu yayına başladı Tam Boyutta Gör

Acun Ilıcalı’nın iddialı içerik platformu Exxen uzun paylaşım ve tanıtım furyasının ardından yayına başladı. Pek çok belgesel, dizi, talk şov, fenomen ve çocuk içerikleri aylık abonelik karşılığında izleyicileri bekliyor olacak.

Exxen neler sunuyor?

Exxen doğrudan Netflix rakibi olmadan kendine has içerikleriyle farklı bir yapıda yayın yapmayı planlıyor. Exxen.com web sitesi ile Android ve iOS uygulamaları üzerinden tüm ilk gün içerikleri erişime açılmış durumda.

Haluk Bilginer’in başrolde olduğu Eşref Bey, tartışmaların odağı olan yeni Sihirli Annem, Kral Şakir Mikrop Avcıları, Tosuncuk dolandırıcılığının anlatıldığı belgesel, Tolgshow Filtresiz, Zeynep Bastık ve Konukları gibi pek çok içerik mevcut.

Exxen abonelik ücreti yeni üyeler için ilk 7 gün ücretsiz sonrasında aylık 9.90TL reklamlı şekilde olacak. Tamamen reklamsız isteyenler için 19.90TL aylık abonelik ücreti bulunuyor. Yine yıllık olarak reklamlı 99.90TL iken reklamsız 199.90TL şeklinde. 5 kişilik aile profili de oluşturulabiliyor.

Exxen

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
32939 kez okundu.
87 kişi, toplam 96 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, exxen ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim