Anlık Bildirim

Ubisoft, Far Cry 6'nın eski nesil sürümlerinde Cyberpunk 2077 vakası yaşanmasını istemiyor

Bu yılın merakla beklenen oyunlarından Far Cry 6'nın eski nesil konsollarda çalışırken Cyberpunk 2077 gibi sorunlara sahip olmaması konusunda özen gösteriliyor.

Far Cry 6'nın eski nesilde iyi çalışması için özen gösteriliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiricililğini ise Ubisoft Toronto'nun yaptığı popüler oyun serisi Far Cry'ın yeni oyunu Far Cry 6 bir süredir geliştiriliyor. Geçtiğimiz günlerde de oyundan yeni bir oynanış videosu yayınlandı. 

Far Cry 6'nın Eski Nesilde Nasıl Çalıştığı Gösterilecek

Geçtiğimiz günlerde Far Cry 6'dan bir oynanış videosu paylaşıldı ve paylaşılan videoda görselliğin bir hayli dikkat çektiğini söylemek gerek. Görsellerin güzel gözükmesi de birçok oyuncunun aklında bir soru işareti bıraktı. Oyun PlayStation 4 ve Xbox One'da nasıl çalışacak? Cyberpunk 2077'nin eski nesil konsollardaki rezalet çıkışından sonra haliyle oyuncular bir hayli tedirgin oldu.

Ubisoft Toronto'dan David Grivel, verdiği bir röportajda oyunun PlayStation 4 ve Xbox One verisyonlarının da iyi çalıştığından emin olmak istediklerini söyledi. Hatta söylediğine göre önümüzdeki haftalarda oyunun diğer platformlarda nasıl çalıştığını da gösterecekler.

CD Projekt de eski nesilden oynanış görüntüsü göstermişti ancak gösterdikleri ile oyunun kendisi pek benzemiyordu. Umuyoruz ki Ubisoft bu konuda dürüst olur.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8484 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
far cry 6, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim