Anlık Bildirim

Ubisoft, Far Cry 6'nın Küba hakkında politik bir oyun olmaya çalışmadığını söyledi

Geçtiğimiz günlerde oynanış videosu paylaşılan Far Cry 6'nın hikayesine dair Ubisoft'tan bir açıklama geldi. Açıklamaya göre oyun Küba'daki olaylar için bir politik bir açıklama yapmak istemiyor.

Far Cry 6 politik bir oyun olmayacak Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Ubisoft'un yaptığı, geliştiricililğini ise Ubisoft Toronto'nun yaptığı popüler oyun serisi Far Cry'ın yeni oyunu Far Cry 6 bir süredir geliştiriliyor. Oyunun Küba'da geçeceği ve bir diktatöre karşı savaşacağımız duyurulduğundan bu yana biliniyordu. Geçtiğimiz günlerde de oyunun hikayesi hakkında bir açıklama yapıldı.

Geçtiğimiz gün yayınlanan Far Cry 6 oynanış videosunun ardından oyunun hikaye yönetmeni Navid Khavari, Far Cry 6'nın 1950 ve 1960'lı yıllardaki Küba Devrimi'nden ilham aldığını söyledi. Ancak Navid Khavari, oyunun o dönemde neler olduğunu işleyen politik bir oyun olmayacağını söyledi. Ekip yalnızca o dönemden ilham almış.

Far Cry 6'nın yayınlanan fragmanının ardından oyuncular ikiye bölündü diyebiliriz. Birçok oyuncu oyunu ve grafikleri beğenirken, birçok oyuncu da eski oyunlardan bir farkı olmadığını düşündü. Elbette sonucu oyun çıkınca göreceğiz.

Serinin yeni oyunu Far Cry 6'da Better Call Saul, The Mandalorian ve The Boys gibi yapımlarda rol alan Giancarlo Esposito, kötü adamı canlandıracak. Far Cry 6; Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, PC (Epic Games, Uplay) ve Stadia için 7 Ekim 2021'de çıkış yapacak. 

Far Cry 6 Oynanış Videosu

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim