Anlık Bildirim

FIFA 21 oyuncuları bir süreliğine ücretli paketlerin içeriğini görebilecek

Festival of FUTball sezonunun bitiş günü 16 Temmuz'a kadar oyuncular aldıkları loot box'ların içeriğinde neler olduğunu görebilecek ve paketi alıp almak istemediğine karar verebilecek.

FIFA 21'de oyuncuların kutuların içindekileri görebilecek Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Electronic Arts'ın yaptığı oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan FIFA'nın yeni oyunu FIFA 21'in ve diğer FIFA oyunlarının bildiğiniz gibi online modu olan Ultimate Team isimli bir modu bulunuyor. Bu modda insanlar çeşitli paketler satın alıyor ve bu paketlerin içerisinden rastgele futbolcular çıkıyor. Paketlerin içerisinde çıkan oyuncular şansınıza göre ya iyi ya da kötü oluyor.

Paket İçerikleri Bir Süreliğine Gözükecek

FIFA'nın resmi blog sayfasında yapılan açıklamaya göre Festival of FUTball sezonunun sonuna kadar, yani 16 Temmuz'a kadar oyuncular paket içeriklerini görebilecek. Şu andan itibaren tüm paketler Önizleme Paketler olarak değiştirildi. Bundan sonraki süreçte oyuncular paketin açılma animasyonunu izleyebilecek ve çıkan kartlar hoşuna giderse paketi satın alabilecek ya da vazgeçebilecek. 

Eğer paketi satın almamayı seçerseniz bir geri sayım başlayacak ve bu süreç içerisinde isterseniz paketi satın alabileceksiniz. Eğer yine de almak istemezseniz süreç bittiğinde yeni bir paketi daha aynı şekilde önizlemeye alabileceksiniz. Ne yazık ki bu kartlar 16 Temmuz'dan sonra kaldırılacak gibi duruyor. Tüm dünyada bu paketlerin kumar olup olmadığı, oyundan kaldırılıp kaldırılmaması konuşulurken FIFA'dan daha uzun süreli bir değişiklik görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim