Anlık Bildirim

Bir film yapımcısı, karantinada iPhone 8 Plus ile uzun metrajlı film çekti

Film yapımcısı Jennifer Zhang, karantinada yapacak bir şey bulamadığı için sadece iPhone 8 Plus kullanarak uzun metrajlı bir film yarattı. Tek bir ekipman ile çekilen filmin detayları yazımızda...

Film yapımcısı, iPhone 8 Plus ile film çekti Tam Boyutta Gör

Jennifer Zhang’in ortaya çıkarttığı film de sıfır bütçe kullanımı ile etkileyici bir izlenim verdiği gözlerden kaçmadı. Film yapımcısı Jennifer’ın hali hazırda ödül adaylıkları bulunmasına karşın bu yeni filmi ‘’Charon’’ ile kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Sadece bir iPhone 8 Plus kullanılarak çekilen film ‘’Charon’’ sadece Zhang için değil, karantinayı tecrübe etmiş herkes için bir yolculuk niteliği taşıyacağa benziyor.

Filmin detayları ise şu şekilde; ‘’Zorlu bir ev hapsine mahkum edilen kötü şöhretli bir bilgisayar korsanı, erkek arkadaşının gizemli ve olağandışı istekleriyle karşılaşmaya başlayınca tecrit edilmiş, düzenli hayatı alt üst oluyor.’’

Zhang'in projesi nasıl ortaya çıktı ?

Zhang, tüm projenin kendisine ait olduğunu ve karantinada Covid-19 salgını ve sonrası diğer projelerinin ne durumda olacağına emin olmadığından kaynaklı ortaya çıktığını söylüyor. Jennifer Zhang, ‘’Sadece sahip olduğum telefonum iPhone 8 Plus’ı kullanarak kendime bir meydan okuma yarattım. Ve sonrasında karantinada filmimi yarattım.’’ dedi.

Bu şekilde bir deneyin sonucu olan film Charon, tamamen bir iPhone 8 Plus ile hiçbir bütçe olmadan çekildi ve Zhang tarafından düzenlendi. Zhang, kendini koyduğu katı kurallara bağlı kalarak bu filmi çekti. Kurallar şu şekilde idi; Apartmandan çıkmak yok.Ekstra ekipman ve yazılım satın almak yok. Ek bir ekibe ihtiyaç yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim