Anlık Bildirim

Hikayesi ile dikkat çeken ödüllü oyun Finding Paradise, mobil cihazlara geliyor

Birçok oyuncunun sevdiği To The Moon'un devamı niteliğindeki ödüllü oyun Finding Paradise'ın iOS ve Android cihazlara geldiği açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Finding Paradise, mobil cihazlara geliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını XD Inc'in yapacağı, geliştiriciliğini ise Freebird Games'in yaptığı ödüllü oyun Finding Paradise'ın mobil cihazlara geldiği açıklandı.

To The Moon ile birçok oyuncunun beğenisini kazanan Freebird Games'in To The Moon 2 niteliğindeki Finding Paradise, mobil cihazlara geliyor. Oyun ilk kez 2017 yılında PC için çıkış yapmıştı. 

Oyunun mobil sürümleri ile ilgili ne yazık ki hiçbir detay açıklanmadı. Bu yılın sonlarında veya 2022'nin başlarında geleceğini düşünüebiliriz. Oyunun fragmanını ve hikaye detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

Finding Paradise Hikayesi

Dr. Rosalene ve Dr. Watts tuhaf bir işe sahiptiler: İnsanlara yaşamlarına en baştan başlamak için bir şans daha veriyorlardı... Fakat yalnızca hastalarının kafalarında.

Hastaların durumlarının ciddiyeti sebebiyle, onlar için kurguladıkları yeni yaşamları, son nefeslerini vermeden önce hatırladıkları son şey olur. Böylece, yaptıkları işlem sadece ölüm döşeğinde olan insanların yaşamlarında yapmayı diledikleri fakat yapamadıkları şeyler için uygulanır.

Finding Paradise, To the Moon serisinin ikinci bölümüdür. Bu bölümde Doktorlar , yeni hastaları olan Colin'in hayatını izleyip onun ortadan ikiye bölünmüş hayatını çözmeye çalışırken doğaya aykırı bir dileğinide yerine getirmeye çalışırlar

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim