Bu yıl amiral gemisi Galaxy Tab S tablet serisini yenileyecek olan Samsung, alt sınıftaki Galaxy Tab A serisini de güçlendirmeye hazırlanıyor. 8.4 inçlik yeni Galaxy Tab A modeli internete sızdırıldı.
Galaxy Tab A 8.4 (2020) özellikleri
Galaxy Tab A 8.4 (2020) modelinde 8.4 inçlik 1920x1200 piksel çözünürlüğünde bir ekran yer alıyor. Bu modelde S-Pen kaleminin olmadığı ifade ediliyor. Bir önceki nesilde 8 inçlik ekran ve S-Pen kalemi bulunuyordu.
2 adet Cortex-A73 ve 6 adet Cortex-A53 çekirdeğinden oluşan Exynos 7904 yonga setinin güç verdiği modelde 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi bulunuyor. Arka kısımda 8MP çözünürlüğünde, ön kısımda ise 5MP çözünürlüğünde kamera mevcut.
WiFi 5 ve Bluetooth 5 teknolojileri ile desteklenen modelde 5000mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor. S-Pen yuvası yerine hoparlör entegre edilmiş ve böylece çift hoparlör sistemi oluşturulmuş. Tabletin LTE desteği sunacağı da ifade ediliyor. Şimdilik bir çıkış tarihi mevcut değil.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:


hintlilere söyleyelim büyük bir paraşüt taksınlar inişi yavaşlatır
bu tür donanımların kazada hiç bir işe yaramayacağı bilimsel olarak açıklandı. nerden buluyosunuz bu saçmalıkları.