Anlık Bildirim

Cyberpunk temalı rol yapma oyunu Gamedec'e Türkçe dil desteği geliyor

DonanımHaber Forum'da "TackleBarry" isimli kullanıcının başlattığı kampanya ve forumdan gelen desteğin ardından Gamedec isimli oyuna Türkçe altyazı desteği geleceği açıklandı.

Yayıncılığını Anshar Publishing'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Anshar Studios'un yaptığı cyberpunk temalı rol yapma oyunu Gamedec için güzel haber geldi.

Gamedec'e Türkçe Dil Desteği Geliyor

DonanımHaber Forum sayfasında başta TackleBarry isimli kullanıcı olmak üzere birçok oyuncunun çabası sonucunda Gamedec'e Türkçe dil desteği geleceği açıklandı. TackleBarry'nin açtığı konuyu ve olayın geçmişteki detaylarını buradaki forum sayfasından okuyabilirsiniz. Ne yazık ki Gamedec çıkışında Türkçe dil desteğine sahip olmayacak ancak desteğin geleceğini bilmek de gayet güzel. 

Oyun, yarın yani 16 Eylül'de Epic Games ve Steam üzerinden çıkışını yapacak. Oyunun detaylarını ve görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.

Gamedec'e Türkçe dil desteği geliyor Tam Boyutta Gör

22. Yüzyılın Siberpunk'ı

22. yüzyılın Varşova'sına hoş geldin. Geleceğin teknolojisi o kadar gelişti ki "gerçeklik" kavramı göreceli, "hayat" ve "ölüm" pek çok anlama sahip. Sanal dünyalar insan doğasında sorunlara neden oluyor: Şehvet, tembellik, kıskançlık ve kibir. Bu sanal oyun dünyalarının sakinlerinin uzman Gamedec'lere ihtiyacı var. Gamedec'ler, bu dünyalarda tecrübeli olan ve müşterilerinin komisyonu karşılığında sırları açığa çıkarıp bu gerçekliklerdeki mekanikleri keşfetmek için çalışan Özel Dedektiflerdir. Sen de onlardan birisin. Sen bir Gamedec’sin.

 

RYO'nun özü

Verilen kararlar doğrultusunda karakter gelişimine odaklanan Gamedec, masaüstü RYO oyunlarına benzer bir deneyim sunuyor. Unsurları topla ve araştırmaları istediğin tarzda yönetmene olanak tanıyacak kendi uzmanlıklarından oluşan eşsiz bir set yarat. Kodekste toplanan bilgiler sayesinde sanal dünyalar arasındaki sıra dışı ilişkileri ve bu dünyaların sakinlerini keşfet.
Klasik masaüstü RYO'larda olduğu gibi, tek bir çözüme mecbur kalmak yerine durumlara farklı açılardan yaklaşma özgürlüğüne sahipsin. Seçim tamamen senin elinde.

Karakterini Şekillendir

  • NPC'ler ile etkileşime girerek istihbarat topla ve seçeneklerine, geliştirdiğin uzmanlığa ve topladığın bilgilere bağlı olarak farklı diyalog seçeneklerine erişim sağla.
  • Çeşitli sanal dünyaları ziyaret et - Çiftliğe benzeyen tekinsiz bir ortamdan karanlık siberpunk gerçekliklere ve fantastik âlemlere kadar birçok yere git.
  • Kodeksi ve Tümdengelimi kullan ve vakayı kapatmak için gerçekler ile kanıtları düzenle. Kendi yanıtını bul ve etik değerlerine, doğruluğuna ya da yalnızca ilahi adalete uygun şekilde karşılık ver.
  • Karakterini şekillendireceğin eylemler, olumlu ya da olumsuz etkilere sahiptir

Kaynakça https://steamcommunity.com/app/917720/discussions/0/2639622942671537940/ https://forum.donanimhaber.com/gamedec-resmi-turkce-dil-destegi-icin-her-sey-size-bagli-basardik--144567351 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim