Anlık Bildirim

Gameloft’un yeni mobil oyunu Auto Defense, iOS’a geldi

Gameloft’un yeni geliştirdiği mobil oyun Auto Defense, kule savunma tarzı oyunları severler için iOS’da çıkışını yaptı. Gameloft, bu tarzda farklı bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Gameloft, Auto Defense oyunu iOS'a geldi

Gameloft, kalenizi gelen düşman dalgalarına karşı korumak için sinerjiler oluşturduğunuz kule savunma oyunu Auto Defense’in resmi çıkışını duyurdu. iOS cihazlarda yerini alan oyun, oyuncuların kötü uzaylı düşmanları savuşturmak için kullanabilecekleri taret birleştirme özellikleri ile kule savunma türüne benzersiz bir dokunuş katmayı hedefliyor.

Auto Defense, farklı bir kule savunma deneyimi yaşatacak

Auto Defense oyunu, size dalga dalga gelen uzaylı istilasıyla savaşmak için sinerjilerle oluşturulan bir kule savunma mekanizması sunuyor. Kulenizi koruyacak olan bu sinerjik yapılar, zehirli atış, alan patlayıcıları ve hızlı minigun gibi özelliklere sahip olacak. Ayrıca, buz tabancaları ile düşmanları yavaşlatabilirken, alev silahları ile içten içe yanmalarını sağlayabileceksiniz. Uzun menzilli saldırılar ve çeşitli diğer silahlandırmalar ile uzaktan hasar verebilecek, sinerjinizi korumak için ve daha fazla savunma gücü oluşturmak için bu yapıları birleştirebileceksiniz. Oyunun roguelite yapısı ile ilerlemesinden dolayı, belirli düşman dalgalarında yenilgiye uğrasanız bile, taretlerinizi yükseltmenize ve bir sonraki düşman dalgasına daha eksiksiz bir şekilde karşı koymanıza olanak tanıyor.

Gameloft, Auto Defense oyunu iOS'a geldi

Uzaylı istilacılar ile karşılaşmaya hazırsanız, Gameloft’un Auto Defense oyunu, tüm dünyadaki iOS cihazlar için erişime açıldı. Uygulama içi satın alımları mevcut fakat ücretsiz bir oyun olan Auto Defense, ayrıca özel ödüller kazanabileceğiniz ve özel koleksiyonlar elde edebileceğiniz haftalık etkinlikler sunuyor olacak. Bu oyunu aşağıdaki mağaza bağlantısı ile App Store’dan indirebilir, yenilikçi bir kule savunma oyunu deneyimini sizlerde yaşayabilirsiniz.

Auto Defense Auto Defense Auto Defense Auto Defense Games Ücretsiz 282,5 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim