Anlık Bildirim

Google, ofise dönüş tarihini Ocak ayına erteledi

Google CEO'su Sundar Pichai geçtiğimiz günlerde, Covid-19 vakalarının artmaya devam etmesi sebebiyle, ofislere dönüş tarihinin 2022 Ocak ayına ertelendiği duyurdu.

Google çalışanları Ocak ayında ofise dönüyor

Geçtiğimiz salı günü Google, Covid-19'un son derece bulaşıcı olan delta varyantının dünyada yayılmaya devam etmesinden ötürü, ofislere zorunlu dönüşü gelecek yıla ertelediğini açıkladı.

Teknoloji devi daha önce çalışanlarının koronavirüs varyantlarına ilişkin endişeleri nedeniyle Ekim ayında yüz yüze çalışma modeline dönmeyi planlamıştı. Google CEO'su Sundar Pichai, çalışanlara bir e-postada, şirketin işçileri karma bir çalışma programı kapsamında kampüse geri getirmek için 10 Ocak 2022'yi düşündüklerini söyledi. 

Kararlar yerel olarak verilecek

Pichai, bazı yerlerde koşulların iyileşmeye başladığını ancak dünyanın birçok yerinde pandemiyle ilgili belirsizliğin devam ettiğini söylüyor. Dünya genelindeki çeşitli Google ofisleri, 10 Ocak'tan sonra yerel koşullara bağlı olarak uzaktan çalışmayı ne zaman sonlandıracağı belirleyecek. Şirket, binlerce çalışanının uzaktan çalışmaya devam etme ve konum değiştirme taleplerini şimdiden onayladı.

Öte yandan Google ofisleri, şu anda açık ve insanların gönüllü olarak ofisten çalışmalarına müsaade ediyor. Bunun yanında Pichai, şirketin göreve dönüş tarihinin uzatılmasının çalışanlara geri dönerken daha fazla esneklik sağlayacağını söylüyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim