Anlık Bildirim

Google, Fuchsia işletim sisteminde vites yükseltiyor: Android'in yerini mi alacak?

Google, 2016'dan beri geliştirdiği Fuchsia işletim sistemi üzerindeki çalışmalarını 2023'te hızlandıracak gibi görünüyor. Şirketin yeni platform için planları muhtemelen sanılandan da büyük.
Google, Fuchsia OS'da hızlanıyor: Android'in yerini mi alacak? Tam Boyutta Gör
Google yeni yılda Fuchsia işletim sisteminin gelişimini hızlandıracak gibi görünüyor. Arama devi Aralık ayının başlarında sadece bu platform için bir SDK Bootcamp etkinliği düzenledi ve ayrıca resmi Visual Studio Code eklentisini güncelledi.

Google'ın Fuchsia işletim sistemi konusuda vites yükseltmesi yeni geliştiricileri platforma çekebilir. Ayrıca yaşanan son gelişmeler bu yıl için büyük bir sürümün gelebileceğine dair güçlü sinyaller veriyor.

Google, Fuchsia OS'da hızlanıyor: Android'in yerini mi alacak? Tam Boyutta Gör

Google'ın Fuchsia planı hala gizemini koruyor

Şirketin bu işletim sistemiyle ilgili planları hala belirsizliğini korurken, neden böyle bir platforma ihtiyaç duyulduğu ve projenin nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor. Şirketin hali hazırda Fuchsia ile çalışan cihazları var ancak arama devi bunları henüz çok ön plana çıkarmadı.

Google şu anda Starnix projesinin bir parçası olarak Android ve Linux uygulamalarını Fuchsia üzerinde çalıştırmak için uğraşıyor. Böyle bir özellik yeni işletim sistemini daha çok yönlü hale getirecek ve ne şekilde olursa olsun pazara entegre olmasını kolaylaştıracak. Zira Google'ın yeni platforma yönelik planları muhtemelen tahmin edilenden çok daha büyük.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9342 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, işletim sistemi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim