Anlık Bildirim

Google Pixel 8a fiyatı ortaya çıktı: Cep yakacak

Uzun süredir sızıntılarla gündemde olan Google Pixel 8 serisinin özellikleri ve fiyatı netleşmeye başladı. Akıllı telefon, selefi olduğu Pixel 7a modelinden önemli ölçüde pahalı olabilir.
Google Pixel 8a fiyatı ortaya çıktı: Cep yakacak Tam Boyutta Gör
Android ekosisteminin başında yer alan Google, bildiğiniz gibi Pixel 8 ve Pixel 8 Pro modellerini duyurmuş ancak uygun fiyatlı Pixel 8a modelini pas geçmişti. Dolayısıyla bir süredir, akıllı telefonun sızıntılarla gündemde olduğunu görüyoruz. Son olarak heyecanlı bekleyiş sürerken, Pixel 8a modelinin fiyatına ilişkin ilk bilgiler paylaşıldı. 

Google Pixel 8a fiyatı ortaya çıktı

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Pixel 8a modelinin geçtiğimiz yıl tanıtılan Pixel 8 serisine uygun fiyatlı bir alternatif olması bekleniyor. Bu noktada perakende kanallarından alınan listeler, akıllı telefonun 570 euro fiyat etiketine sahip olacağını ortaya çıkardı. Ayrıca bu fiyatlandırmanın 128GB'lık sürüm için geçerli olduğunu belirtelim. 256GB depolamaya sahip sürümse 630 euroya mal olacak.

Ufak bir kıyaslama yaparsak, Pixel 7a modelinin 500 euro fiyat etiketi ile tanıtıldığını hatırlatalım. Bu da önemli bir fiyat artışına işaret ediyor. Söylentilere göre Pixel 8a, dört renkte satışa sunulacak. Bunlar sırasıyla Obsidian (siyah), Porselen (bej), Bay (açık mavi) ve Mint (açık yeşil) olarak adlandırılacak.

Pixel 8a'nın Nisan veya Mayıs aylarında satışa sunulması bekleniyor. Önceki sızıntılara ve söylentilere göre Google'ın Tensor G3 SoC'sini ve 8 GB RAM'i destekleyecek. Önceki modele göre çok daha yuvarlak bir tasarıma sahip olacak ve artık oldukça tanınabilir bir Pixel özelliği olan, telefonun arka kısmına kadar uzanan bir 'vizör' içinde iki arka kameraya sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim