Anlık Bildirim

GUNNAR Optiks yeni oyuncu gözlüğünü duyurdu

GUNNAR Optiks Lightning Bolt 360 oyuncu gözlüğü uzun oyun seanslarında gözünüzün yorulmaması ve rahat etmesi için bazı özellikler ile geliyor. Lightning Bolt 360 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

GUNNAR Optiks yeni oyuncu gözlüğünü duyurdu Tam Boyutta Gör

Oyuncu donanımları pazarının sürekli büyümesi pek çok farklı çevre biriminin “oyuncu” sıfatını almasına neden oldu. RAM, SSD, fare matı, güç kaynağı, soğutma sistemleri gibi örneklerin yanında gözlükleri de saymak mümkün.

Lightning Bolt 360 özellikleri ve fiyatı

Oyuncu gözlükleri alanında lider isimlerden GUNNAR Optiks; Lightning Bolt 360 adını verdiği oyuncu gözlüğü ile oyun esnasında rahatlık ve konfor sağlamayı amaçlıyor. Sektörün en verimli oyuncu gözlüğünün de bu olduğunu iddia ediyor.

Lightning Bolt 360 oyuncu gözlüğü ekranlardan yansıyan mavi ışığı filtreleyerek uzun vadeli göz yorgunluğunu elimine etmeyi sağlıyor. Değiştirilebilir lensler ile dışarı çıktığınızda da bir güneş gözlüğü gibi kullanabiliyorsunuz. Mavi ışık filtresi ve UV filtresi tıbbi olarak onaylanmış durumda.

Gözlüğün burun kısmı da rahatlığı sağlamak için 3 değiştirilebilir parçaya sahip. Böylece değiştirilebilir parçalar ile 6 farklı gözlük elde edilebiliyor. Ayrıca gözlük 3 farklı versiyona sahip. GUNNAR Optiks Lightning Bolt 360 modeli 130$ başlangıç fiyatı ile satışa çıktı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim