Anlık Bildirim

Hafta sonu için film/dizi ve oyun tavsiyesi 04: Bilim kurgu yapımları

Hafta sonunu evde geçirmek isteyenler için film/dizi ve oyun önerdiğimiz haftalık içeriğimizin dördüncüsü ile devam ediyoruz. Bu hafta bilim kurgu içerikleri var.

Hafta sonu için yaptığımız önerilere bilim kurgu yapımlarıyla devam ediyoruz. Daha önceki önerilere göz atmak isterseniz Hafta Sonu Önerileri bölümünden bakabilirsiniz.

Dizi Önerisi - Final Space

Hafta sonu için film/dizi ve oyun tavsiyesi 04 Tam Boyutta Gör

Final Space, Rick and Morty'nin en popüler olduğu dönemde çıktı ve bilim kurgu - omedi içeriği olduğu için ister istemez Rick and Morty ile karşılaştırıldı. Ancak aslında bambaşka tarzlarda oldukları için bu yarışı görece kaybetti ve çok bilinmeyen bir diziye dönüştü. Dizinin konusuna geçemden önce kısaca dizi ile ilgili şu yorumu yapabilirim: Ana konu her ne kadar büyük bir amaca hizmet etse de ana konu dışındaki her şey çok basit. Günlük hayat basitliğinde. Karakterlerden, mizahi yönüne kadar sade bir dizi.

Dizinin konusu: Uzayda hapse mahkûm edilmiş bir insan, gezegen imha etme yeteneğine sahip sevimli bir uzaylıyla tanışır ve evreni kurtarmak için yıldızlararası bir maceraya atılır.

Oyun Önerisi - The Ascent

Hafta sonu için film/dizi ve oyun tavsiyesi 04 Tam Boyutta Gör

The Ascent, cyberpunk evrenleri sevenler için ve RPG sevenler için gerçekten müthiş bir oyun. Dediğim türde oyun sevenler fiyatı kendileri için uygun hale geldiğinde mutlaka denemeli. Oynanış süresi olarak da bir hayli uzun. Oyunun resmi tanıtım yazısı şöyle:

Veles'in dopdolu siberpunk dünyasında geçen The Ascent tek ve eşli oynanabilen bir aksiyon-nişancı RYO'dur.

The Ascent Group yerleşkesine hoş geldiniz. Göğe doğru yükselen ve galaksinin dört bir yanından gelen yaratıklarla dolu bu metropolün tamamı The Ascent Group'a aittir. Siz de dahil olmak üzere bölgenizdeki herkesi köle gibi çalıştıran bu şirketin işçisi rolünde oynuyorsunuz. Bir gün kendinizi bir felaket senaryosunun içinde bulursunuz. The Ascent Group kapanmıştır ve kimse nedenini bilmiyordur. Yaşadığınız bölge tehlike altındadır. Şimdi silahınıza sarılmalı ve yeni bir göreve çıkıp tüm bu olayların sebebini ortaya çıkarmalısınız.

  • Tek Oyunculu veya Eşli

Tüm oyunu ister tek başınıza ister yerel ya da çevrimiçi eşli modda üç arkadaşınızla oynayın.

  • PATLAMAYA HAZIR BOMBA

İstediğiniz gibi nişan alın, farklı silahlar kullanın, ölümcül aletler kuşanın, tahrip edilebilir ortamı avantajınıza kullanın ve farklı düşmanlarda farklı taktikler geliştirin.

  • RYO UNSURLARI

Siber donanımlarla karakterinizi özelleştirin. Seviye atladıkça beceri puanları kazanın ve düşmanlarınızı yaratıcılığınızı konuşturarak indirmek için çeşitli yükseltmeleri deneyin.

  • HAREKETLİ BİR SİBERPUNK DÜNYA

The Ascent’in dopdolu dünyasını ve kenar mahallerinden en lüks semtlerine kadar çok çeşitli bölgelerini keşfederken yeni müttefik ve düşmanlarla tanışıp ganimet toplayın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim