Anlık Bildirim

Heroes dizisi yıllar sonra ekranlara geri dönüyor

2000'lerin başına damga vuran dizilerden olan Heroes, yıllar sonra ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Heroes: Eclipsed adını taşıyan bu yeni dizi, süper güçlere sahip yeni karakterlere odaklanacak.
Heroes dizisi geri dönüyor Tam Boyutta Gör
2006-2010 yılları arasında NBC kanalında yayınlanan Heroes, özellikle ilk sezonuyla büyük beğeni kazanmış ve o dönemin en çok konuşulan dizilerinden biri olmuştu. O dönem Türkiye'de CNBC-E kanalında yayınlanan dizi, Lost ve Prison Break gibi bir iki yapımla birlikte Türkiye'de yabancı dizi izleme alışkanlığının oturmasında önemli bir rol oynadı.

Heroes'un sonraki sezonları aynı etkiyi yaratamamış olsa da ilk sezonda ortaya koyulan potansiyel, dizinin yıllar içinde ikinci şanslar yakalamasına olanak sağladı. 2015 yılında Heroes Reborn adını taşıyan bir mini diziyle ekranlara dönen bu seri, şimdi yine yeni bir diziyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Heroes: Eclipsed, Süper Güçlere Sahip Yeni Karakterlere Odaklanacak

Dizinin yaratıcısı olan Tim Kring, Heroes: Eclipsed adını taşıyan yeni bir proje geliştirdi. Süper geçlere sahip yeni karakterlere odaklanacak olan bu proje, şu sıralar Hollywood'da çeşitli kanallara ve dijital platformlara sunuluyor. Bu platformlardan birinin projeyi alması halinde, önümüzdeki bir iki yıl içinde yeni bir Heroes dizisi izleyebiliriz.

Eclipsed, Heroes'un dünyasında yaşayan yeni karakterlere odaklanacak olsa da tam anlamıyla bir reboot olmayacak. Çünkü paylaşılan ilk açıklamada, tanıdık bazı karakterlerin de bu hikâyede yer alacağı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6618 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Heroes, Heroes: Eclipsed ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim