Anlık Bildirim

Honor 60'tan ilk görüntü geldi

Honor 60 serisi akıllı telefonların Aralık ayında tanıtılacağı bildiriliyor. Yayınlanan ilk tanıtım posteri akıllı telefonun arka paneli ve kamerasıyla ilgili bazı ipuçları verdi.

Honor 60'tan ilk görüntü geldi Tam Boyutta Gör

Honor geçtiğimiz yazın başlarında Honor 50, Honor 50 Pro ve Honor 50 SE akıllı telefonlarını piyasaya sürmüştü. Çinli markanın şimdi de Honor 60 serisini tanıtmaya hazırlandığı bildiriliyor. Aralık ayında duyurulacağı söylenen cihazla ilgili ilk tanıtım posteri bugün yayınlandı.

Yıldızlı bir gökyüzü eşliğinde akıllı telefonun arka panelini gözler önüne seren görüntü kimilerine göre yeni bir renk seçeneğine işaret ediyor. Bununla birlikte astrofotografi veya düşük ışık koşullarında yüksek çekim performansına yapılmış bir gönderme olarak da değerlendirilebilir.

Honor 60'tan ilk görüntü geldi Tam Boyutta Gör

Honor 60 ile ilgili bilinenler

Honor 60 serisinin 1 Aralık'ta tanıtılacağı söyleniyor. Görüntüyü paylaşan Çinli duyumcu WHY LAB, yalnızca Honor 60 ve Honor 60 Pro akıllı telefonların 66W hızlı şarjı destekleyeceğini, Honor 60 SE'nin ise 40W hızlı şarj sunacağını söyledi. Yayınlanan poster ayrıca yeni serinin tıpkı Honor 50 gibi çift halkalı kamera tasarımı ile geleceğini gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim