Anlık Bildirim

How I Met Your Father dizisinden ilk fragman geldi

Popüler ve sevilen dizisi How I Met Your Mother'ın yan dizisi diyebileceğimiz How I Met Your Father'dan ilk fragman geldi. Ayrıca yayın tarihi de paylaşıldı.       

How I Met Your Father dizisinden ilk fragman geldi Tam Boyutta Gör

How I Met Your Mother dizisi şüphesiz son yılların en popüler dizilerinden birisi. Friends'in 1990'ların sonunda yakaladığı başarının 2000'ler versiyonu diyebiliriz. Geçtiğimiz saatlerde de How I Met Your Mother'ın yan dizisi diyebileceğimiz How I Met Your Father'dan ilk fragman geldi.

How I Met Your Father dizisi aslında temel olarak How I Met Your Mother dizisi ile aynı ancak bu sefer hikayeyi anlatan karakter kadın. Dizinin duyurulmasından bu yana How I Met Your Mother dizisinin hayranları diziye bir hayli tepki göstermişti. Bahsi geçen ilk fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

How I Met Your Father dizisi 18 Ocak'ta yayın hayatına başlayacak. Dizinin yaratıcılığını Isaac Aptaker ve Elizabeth Berger üstleniyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Hilary Duff, Kim Cattrall, Christopher Lowell, Josh Peck, Francia Raisa, Suraj Sharma, Ashley Reyes, Tom Ainsley ve Daniel Augustin gibi isimler yer alıyor.

How I Met Your Father Fragman

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8328 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
How I Met Your Father, Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim