Anlık Bildirim

Huawei Watch 3 ve Watch 3 Pro kullanışlı özellikler içeren yeni bir güncelleme aldı

Huawei'nin Türkiye'de de satılan HarmonyOS 2.0 destekli yeni akıllı saatleri için özellik ve optimizasyon güncellemesi yayınlandı. Watch 3 ve Watch 3 Pro, yeni ürün yazılımı ile ek işlevler kazanıyor.

Huawei Watch 3 ve Watch 3 Pro güncelleme aldı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Huawei, Türkiye'de de satışa sunulan Watch 3 ve Watch 3 Pro akıllı saatleri için bir güncelleme yayınladı. Yeni ürün yazılımı daha önce Çin'deki kullanıcılara sunulmuştu. Şimdi ise global pazarda dağıtılmaya başlandı.

Yayınlanan 2.0.0.179 numaralı güncelleme HarmonyOS 2.0 işletim sistemine sahip akıllı saatlere birçok yeni özellik kazandırıyor. Bunlar arasında kendin yap videolu saat kadranları desteği ve gelen aramaları sessize almak için bileğinizi döndürme hareketi var.

Huawei Watch 3 ve Watch 3 Pro güncelleme aldı Tam Boyutta Gör

Yeni özellikler ve optimizasyonlar

Ayrıca şirket süper uzun pil ömrü moduna birkaç önceden yüklenmiş saat kadranı ekledi. Rahatsız etmeyin modunun devreye girmesi için süre yapılandırması desteği de geldi. Kısayol menüsüne süper uzun pil ömrü ve WiFi tuşları eklendi.

Tüm bunlara ek olarak yeni ürün yazılımı hava durumu kartı ve mesaj bildirimleri özelliğini optimize ediyor. Güncelleme 267 MB boyutunda. Akıllı saatinize ulaşıp ulaşmadığını Huawei Health uygulaması aracılığıyla kontrol edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim