Anlık Bildirim

Huawei Watch Fit mini tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Çinli teknoloji devi Huawei, kısa süre önce gerçekleştirdiği Avrupa lansmanında Watch Fit akıllı saatinin daha kompakt versiyonunu tanıttı. Huawei Watch Fit mini'nin Avrupa fiyatı da açıklandı.

Huawei Watch Fit mini tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Huawei geçtiğimiz günlerde Viyana'da yeni ürünlerini tanıttığı bir etkinlik düzenledi. Çinli marka Nova 9 akıllı telefonu ve Watch GT 3 akıllı saatinin yanı sıra uygun fiyatlı Huawei Watch Fit mini modelini de duyurdu.

Cihazın isminde watch kelimesi geçse de işlevsellik ve tasarım açısından daha çok bir akıllı bilekliğe benzediğini söyleyebiliriz. Huawei Watch Fit mini, 368 x 194 piksel çözünürlüğe sahip 1.47 inç AMOLED ekranla geliyor.

Huawei Watch Fit mini tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Avrupa fiyatı da açıklandı

Yeni giyilebilir ürün 5 ATM (50 metre) su geçirmezlik derecesine sahip. İçerdiği 180 mAh pil ile tam şarjla 14 güne kadar pil ömrü sunuyor. Cihazda kalp atış hızı sensörü ve kandaki oksijen miktarını ölçen SpO2 sensörü mevcut.

Huawei Watch Fit mini tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Huawei Watch Fit mini, uyku takibi ve adet döngüsünü izleme işlevleriyle donatıldı. Ayrıca 96 egzersiz modunu desteklediğini belirtelim. Cihaz 11 Kasım itibarıyla Avrupa pazarında 99 euro fiyat etiketiyle satışa çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim