Anlık Bildirim

1980'ler temalı aksiyon oyunu Huntdown mobil cihazlar için çıktı

Daha öncesinde çeşitli platformlar için çıkan 1980'li yılların temasına sahip olan aksiyon platform oyunu Huntdown, iOS ve Android cihazlar için çıkışını yaptı.

Huntdown mobil cihazlar için çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Coffee Stain Publishing'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Easy Trigger Games'in yaptığı aksiyon platform oyunu Huntdown, mobil cihazlar için çıkışını yaptı.

Huntdown şu anda hem Google Play'de hem de App Store'da ücretsiz bir şekilde erişilebilir durumda. Oyunun boyutu yaklaşık olarak 720 MB. Oyunun fragmanını, tanıtım yazısını ve mağaza sayfalarını aşağıda bulabilirsiniz.

Huntdown Hakkında

Suçtan para kazanılmaz... Tabii bir ödül avcısı değilsen

Suç çetelerinin yönettiği ve polislerin sesini çıkaramadığı geleceğin kargaşa dolu sokaklarında yalnızca ödül avcıları şehri suçun yozlaşmış yumruğundan kurtarabilir. Bu acımasız aksiyon dolu komedi arcade nişancı oyununda yeraltı suç dünyasını yerle bir et ve köşeyi dön.

Önemli Özellikler

  • Neonlarla ve grafitilerle bezenmiş 80'lerin tarzını yansıtan şehirde tek başına avlan ya da çapraz ateşi başlat ve eşli oyun modunda arkadaşlarınla ateş ederek, koşarak, zıplayarak ve siper alarak düşmanların üzerine git.
  • Elle boyanmış 16 bit piksel art grafikler ve elle çizilmiş animasyonlar, yerinde duramayan, aksiyon dolu 60 FPS oynanış ve nefes kesen synthesizerlı oyun müzikleri bir arada.
  • Vahşi serserilerden organize hokey holiganlarına kadar herkesin peşine düş; bu oyun, her biri onlardan geri alınacak mekanlarda takılan ve el konulacak cephanelere sahip 16 bit kötü adamlarla ve suç patronlarıyla dolu.

Huntdown Huntdown Huntdown Huntdown Games $6.99 746,3 MB

Huntdown: Cyberpunk Adventure Huntdown: Cyberpunk Adventure Huntdown: Cyberpunk Adventure Huntdown: Cyberpunk Adventure Coffee Stain Publishing Pikselleştirilmiş Ücretsiz  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim