Anlık Bildirim

IFA 2014 : Alcatel'den iki yeni Android cihazı


IFA 2014 : Alcatel'den iki yeni Android cihazı

Orta ve üst seviyeye hitap eden geniş Android cihaz portföyü ile beğeni kazanan Çinli Alcatel, IFA 2014 fuarına da iki yeni modeli ile adım atıyor. Modellerden birisi akıllı telefon diğeri ise tablet modeli. 

Akıllı telefon modeli OneTouch Hero 2 adını taşıyor ve 6 inçlik ekranında Full HD çözünürlük sunuyor. Bazı eksikliklerine rağmen yükselen bir trende sahip 8 Cortex-A7 çekirdekli MT6592 yongasetinden gücünü alan cihazda 2GB RAM ve 16GB artırılabilir hafıza yer alıyor. 

Model 7.9mm kalınlık ile sınıfında ön sıralara yerleşirken, 175gr ağırlığa sahip. Model sunduğu ekran kalemi ile de Galaxy Note serisinin karşısına çıkıyor. Modelde 13MP çözünürlükteki arka kamera OIS ve video sabitleme desteği sunuyor. Ön kamera ise 5MP çözünürlüğünde. 

Bunun haricinde 3100mAh gücünde batarya, 4G desteği, WiFi, NFC, Android 4.4 işletim sistemi şeklinde cihazda diğer özellikler mevcut. Dikkat çeken diğer bir nokta ise mini panel sayesinde cihaz üzerinde müzik karışımı yapabileceğiniz MagicFlip DJ adında bir kapaklı kılıfın mevcut olması. Bu kılıfın bildirim geldiğinde yanan LED'e sahip MagicFlip adlı bir verisyonu daha yer alıyor. 

Tablet modeli ise  OneTouch Hero 8 adını taşıyor ve 8 inçlik Full HD bir ekrana sahip. Yine MT6592 yongasetine yer veren Hero 8, 2GB RAM ve 8GB/16GB/32GB artırılabilir depolama seçenekleri sunuyor. Cihaz 7.3mm kalınlık ve 310gr ağırlık ile sınıfındaki en hafif ve ince tabletlerden birisi haline geliyor. 

Miracast standardı ile WiFi üzerinden kablosuz görüntü aktarımı yapabilen cihazda Android 4.4 işletim sistemi, 4G, 5MP çözünürlükte arka kamera, 2MP çözünürlükte ön kamera, 4060mAh gücünde batarya şeklinde diğer özellikler mevcut. Sidekick 2 adlı aksesuar ile tableti uzaktan kumanda edebiliyorsunuz. 

Bluetooth üzerinden akıllı telefonlara bağlanarak telefon görüşmesi yapmanıza olanak tanıyan tablet çeşitli MagicFlip kılıf aksesuarlarına destek verecek. Her iki cihaz bu ay içerisinde piyasaya çıkacak.  
IFA 2014 : Alcatel'den iki yeni Android cihazı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim